Ambasadori spanjoll në NATO, nuk e do uniformën e FSK-së e as postet e zyrtarëve të Kosovës (Video)

Të premten pati paqartësi gjatë vizitës së delegacionit të lartë të NATO-s.

Ambasadori spanjoll në Aleancën veriatlantike, Miguel Aguirre de Carcer kishte kërkuar që liderëve kosovarë të mos u përmenden postet dhe në asnjë prej takimeve të mos marrin pjesë zyrtar të FSK-së me uniforma.

Por, kjo dëshirë nuk ishte plotësuar, pas uniforma e FSK-së ishte prezente me urdhër të krerëve të institucioneve.

Për më shumë, shikojeni kronikën.

Lini një Përgjigje